Un esvoranc provoca el tall de la circulació en un dels accessos a Sant Boi

Degut a un desperfecte a la calçada de la rotonda de connexió entre la carretera BV-2002 i el vial d’accés a Sant Boi de Llobregat, la circulació de vehicles s’ha vist afectada aquest cap de setmana. Les obres d’adequació ja s’estan realitzant.

Esvoranc a la calçada de la rotonda de connexió entre la crta BV-2002 i el vial d’accés a Sant Boi de Llobregat // Diputació de Barcelona

El passat divendres al vespre es va produir un forat a la calçada de la rotonda que uneix la carretera BV-2002 i el vial d’accés a Sant Boi de Llobregat. Tècnics de la Diputació de Barcelona i la Guàrdia Urbana van procedir aleshores a tallar el pas de vehicles per mitja rotonda i el van senyalitzar per la part no afectada de la mateixa, amb un pas alternatiu semaforitzat.

Dissabte es va anul·lar la semaforització al eixamplar-se el desviament de trànsit inicial, permetent la circulació de vehicles en ambdós sentits de la marxa. Un cop reduït el cabal d’aigua del canal, tècnics de la Diputació van inspeccionar l’interior del tub i van programar l’inici dels treballs que permetran concretar en els propers dies el tipus de reparació i la seva temporalitat. Pròximament s’estudiarà la senyalització informativa que caldrà col·locar per reduir el trànsit de vehicles en aquest punt de la xarxa viària.

Recomanacions personalitzades