Sant Joan de Déu canvia d’imatge per diferenciar entre Salut Mental i l’Hospital de Sant Boi

El Parc Sanitari diferenciarà els dos àmbits mitjançant dues marques corporatives, una per la Xarxa de Salut Mental i l’altra per l’hospital.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha renovat la seva imatge corporativa, amb l’objectiu de diferenciar els dos àmbits que integren l’organització. D’aquesta forma, la Xarxa de Salut Mental tindrà una marca pròpia i l’Hospital de Sant Boi de Llobregat en tindrà una altra, per no donar peu a confusió.

Les dues noves marques són semblants, tenen com a punt comú la sigla de Sant Joan de Déu, SJD. Tot i això, el que volen aconseguir a través de la diferenciació és «reforçar el sentiment de pertinença de l’equip de professionals del Parc» i és per això que inclouen a la imatge el nom de l’organització a què correspon.

La creació d’aquesta nova imatge corporativa s’emmarca dins del Pla estratègic + Nexes 2018-2020, un projecte que té com a finalitat recuperar i millorar la visibilitat dels dos àmbits d’actuació que integren el Parc Sanitari.

Recomanacions personalitzades