Prop de 50.000 persones gaudeixen de ‘El Baix és Cultura’, el primer festival comarcal on line

Sant Boi de Llobregat és un dels 20 municipis que han participat en aquest certàmen, que es podia seguir en directe a través d’Instagram.

Cartell d’agraïment de ‘El Baix és Cultura’ al finalitzar el festival // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

El passat cap de setmana es va celebrar ‘El Baix és Cultura’, el primer festival virtual realitzat al Baix Llobregat, en el que hi van participar 20 ajuntaments de tota la comarca. Concretament 48.803 persones van seguir el festival en directe pels quatre canals d’Instagram habilitats com a escenaris, en els que es podien veure centenars d’espectacles: música, cuina, màgia, dansa, teatre, conta-contes i monòlegs.

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat també va participar a ‘El Baix és Cultura’ amb cinc propostes: Cabaret Santboià (monòlegs, música i màgia a càrrec de Cysko Muñoz, Sergio Marín, Nuria Pine i Mario Fernández), Vermut Saludable (música i pintxos saludables amb Maria Martí i SomBò Cuina Sana), Vespre de Cinema (curtmetratges dels realitzadors Marc Daza, Jaume Farrés i Hugo Cobo), ‘Creem un conte’ (creació i il·lustració en directe a càrrec de La Gàl.lia) i Espectacle Clown (amb els Nanasus). El municipi hi participava des del canal d’Instagram de la Zona Delta, juntament amb Viladecans, El Prat de Llobregat, Gavà i Castelldefels.

Recomanacions personalitzades