Les preinscripcions escolars es podran realitzar del 13 al 22 de maig

El tràmit s’haurà de dur a terme, preferentment, de forma telemàtica. Tanmateix, també hi haurà un període de temps perquè les famílies que tinguin dificultats puguin realitzar-lo presencialment al centre en qüestió.

L'escola Fernández Lara vol canviar de nom per anomenar-se Casablanca // Escola María Fernández Lara
L’escola Casablanca // Escola Casablanca

Ja està obert el període de preinscripció als centres d’educació infantil de segon cicle, és a dir, P3, P4 i P5, d’educació primària i d’ESO. Les sol·licituds s’hauran de presentar, preferentment de forma telemàtica –mitjançant d’aquest enllaç-, en el període de temps contingut entre el 13 i el 22 de maig.

Tot i que es recomana que la sol·licitud es realitzi online, les famílies que trobin més dificultats podran realitzar el tràmit de forma presencial al centre en qüestió. Tanmateix, hauran de demanar cita prèvia i es recomana que es personalitzin equipats amb mascaretes i guants de protecció.

Els procediments seran els habituals: un cop presentades les sol·licituds de preinscripció sortirà una llista amb la puntuació provisional, i s’hi podran presentar al·legacions. Després de publicar la llista amb les correccions adients, es farà públic el llistat, ja ordenat i definitiu. A continuació, sortiran les llistes d’alumnes admesos, que inclouen aquells que quedaran en espera. La formalització de la matrícula s’haurà de realitzar entre el 13 i el 17 de juliol.

Tota la informació sobre preinscripció, matriculació i centres es pot trobar consultant la web de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Recomanacions personalitzades