L’Ajuntament s’uneix a la iniciativa ‘Ens movem!’

El projecte, en el qual col·labora el consistori santboià, prepara activitats físiques per a la ciutadania durant el confinament.

Imatge de la iniciativa // Grup Sintagmia

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat col·labora en la iniciativa ‘Ens movem!’, que prepara activitats físiques per a la ciutadania durant el confinament.

El Grup Sintagmia, que es dedica a la gestió d’instal·lacions esportives i la organització d’esdeveniments, és el creador del projecte. Les persones participants disposen de plans d’activitats físiques, sessions en directe, biblioteca de sessions i consells saludables. Cada setmana es fan noves propostes d’exercicis.

Aquesta iniciativa gratuïta fa possible que la població practiqui esport de qualitat de forma fiable i professional. Organismes públics i institucions com l’Ajuntament de Sant Boi s’han unit a ‘Ens movem!’

Recomanacions personalitzades