El Consell d’Adolescència es reuneix amb l’alcaldessa per expressar les seves sensacions vers el confinament

Durant la reunió telemàtica una quinzena d’adolescents d’entre 12 i 16 han conversat amb l’alcaldessa Lluïsa Moret amb qui han compartit les vivències i els sentiments sorgits de la situació d’emergència sanitària actual.

Videoconferència del Consell d’Adolescència amb l’alcaldessa

El Consell Local d’Adolescència de Sant Boi de Llobregat s’ha reunit de forma telemàtica amb l’alcaldessa Lluïsa Moret i altres membres del govern municipal. Els 15 joves d’entre 12 i 16 anys que han participat en la sessió han pogut compartir les seves vivències i expressar els sentiments que els ha despertat l’actual situació de confinament i emergència sanitària pel coronavirus.

En la reunió els joves han posat en relleu que aquesta experiència els ha motivat el sentit de la reflexió i també els ha fet aparèixer noves aficions. Però no tot és temps lliure: els integrants del consell han assegurat que dediquen bona part del seu confinament a dur a terme tasques pels seus centres educatius.

El grup ha demanat saber, d’altra banda, quina és l’atenció que, en aquesta situació, estan rebent les persones més vulnerables del municipi. També s’han interessat per reflexionar sobre com serà pels joves de la seva edat el retorn progressiu a la normalitat.

Per últim, el consell, que està format per alumnes dels instituts de Sant Boi, membres d’entitats socioeducatives i de lleure i exmembres del Consell Local d’Infància, ha fet a alcaldia la petició de comptar amb un espai web propi i han demanat que els concedeixin més difusió de les seves activitats a les xarxes socials.

Recomanacions personalitzades