Judith Corachán s’uneix a la iniciativa ‘Pedales contra el virus’

La iniciativa ‘Pedales contra el virus’, amb la col·laboració de la triatleta santboiana des de casa, recapta fons per a Metges Sense Fronteres.

Judith Corachán, imatge d’arxiu, després d’una victòria // Mundial 2019 Pontevedra ITU

Judith Corachán, triatleta de Sant Boi de Llobregat, ha participat en la iniciativa solidària ‘Pedales contra el virus’ des de casa. L’esdeveniment, que promou una pedalada solidària, recapta fons per a Metges Sense Fronteres en la lluita contra la Covid-19.

Les revistes Sport Life, Ciclismo a Fondo, BIKE i Triatlón han organitzat la iniciativa amb el suport de 123acorrer de Banco Santander. De forma voluntària, les persones participants han realitzat una donació a Metges Sense Fronteres amb la possibilitat de rebre premis. Judith Corachán, Javier Gómez Noya o Miguel Induráin, entre d’altres, han participat en l’activitat.

Metges Sense Fronteres està col·laborant amb el govern de l’Estat en assegurar la continuïtat de les cures mèdiques, protegir els pacients i el personal sanitari i implementar operacions pròpies contra la pandèmia. També hi ha preocupació sobre l’impacte en la població vulnerable.

Recomanacions personalitzades