La zona blava serà gratuïta per reduir els desplaçaments

La mesura entra en vigor aquest divendres i s’allargarà les properes dues setmanes. Amb la gratuïtat de la zona blava, el consistori vol convidar la ciutadania a quedar-se al municipi i a reduir desplaçaments per evitar la propagació del coronavirus (Covid-19).

Un santboià fent ús de la zona blava // Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat segueix prenent mesures de prevenció de cara a la propagació del coronavirus, que pot provocar la malaltia del Covid-19. Per això, aquest divendres ha anunciat que la zona blava de la ciutat passarà a ser gratuïta durant les properes dues setmanes.

La decisió pretén reduir desplaçaments i promoure que la ciutadania es quedi a casa durant aquests dies, seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya i el govern central.

L’Ajuntament també ha anunciat que s’està coordinant amb els centres oberts del municipi per garantir l’alimentació d’infants de famílies vulnerables després del tancament dels menjadors escolars i socials.

De fet, des d’aquest dijous més de 40 persones grans reben menjar a domicili per contrarestar el tancament dels equipaments destinats a veïns de la tercera edat.

Més informació del coronavirus a Sant Boi de Llobregat

Recomanacions personalitzades