Denunciat un home per abocar pneumàtics sense ús en un aparcament de Sant Boi

L’home actuava de nit i quasi diàriament. Els Mossos van descobrir que treballava per un taller de Barcelona, que es volia desfer de pneumàtics sense ús.

El denunciat abocava els pneumàtics en un aparcament de Sant Boi // Mossos

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un home de 35 anys i veí de Barcelona que abocava pneumàtics de manera incontrolada en un aparcament d’un centre comercial del municipi. Ho feia cada dia i quasi sempre de nit per evitar ser vist. Per això, els agents van definir un dispositiu especial per enxampar-lo.

El cos va descobrir que l’home treballava per un taller de Barcelona, que es volia desfer de pneumàtics fora d’ús. De fet, l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ja ha expedientat el taller per no portar els pneumàtics a un gestor de residus autoritzat, que és qui s’encarrega de reciclar aquest material quan ja no es pot fer servir.

Les sancions econòmiques per a aquest tipus d’infraccions solen oscil·lar entre els 1.000 i els 10.000 euros. Des del cos de seguretat recorden que l’abocament incontrolat de pneumàtics comporta una greu afectació per al medi ambient, sobretot en cas d’incendi.

Recomanacions personalitzades