Sant Boi es prepara per una nova edició de la caminada solidària Magic Line

La jornada està organitzada per l’hospital Sant Joan de Déu. El recorregut arrenca a Sant Boi i consta de 30 kilòmetres.

Caminada solidària Magic Line // Cedida

Sant Boi ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida a la setena edició de la caminada solidària Magic Line Sant Joan de Déu, en favor de les persones en situació vulnerable. La jornada se celebrarà aquest diumenge, i els 30 kilòmetres que conformen el recorregut s’inicien al municipi.

Més d’un miler de participants formaran part d’aquesta cursa solidària que, com cada any, constarà d’equips d’entre 5 i 20 persones que abans de la caminada es proposen un repte econòmic a aconseguir, i que després es tradueix en centenars d’accions per tot el territori.

El tram de Sant Boi s’iniciarà dins el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, davant l’edifici Pujades. La sortida es farà de manera esglaonada durant 30 minuts i es dirigirà cap a la muntanya de Sant Ramon i el parc de la Muntanyeta. El recorregut seguirà la llera del riu Llobregat, on es trobarà el punt d’avituallament de la masia de Can Comas. Els participants, finalment, entraran a Barcelona per l’Hospitalet.

A la caminada hi col·laboraran diversos voluntaris i també institucions, entitats i escoles de Sant Boi de Llobregat com el Col·legi Sant Josep i l’IES Rubió i Ors, el Club d’Atletisme, el de Voleibol o el museu de Sant Boi i les Termes Romanes.

Recomanacions personalitzades