Un home mor a Sant Boi en caure-li un muntacàrregues en un enderrocament

Els fets van passar divendres mentre l’home treballava en l’enderrocament d’un antic taller del municipi. El treballador tenia 35 anys.

Ambulàncies del SEM es van desplaçar fins al lloc dels fets // Arxiu

Un home va morir divendres a la tarda a Sant Boi després que un muntacàrregues li caigués al damunt. Els fets van passar al voltant de dos quarts de quatre de la tarda, quan un muntacàrregues va caure al damunt d’un home que treballava en l’enderrocament d’un antic taller del municipi.

L’home tenia 35 anys i era veí de Barcelona. Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar diverses patrulles de policia, tres dotacions dels Bombers i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Tot i això, no van poder fer res per salvar-li la vida.

El cas ja es troba en coneixement de les autoritats judicials competents, així com del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, que pren part en els casos d’accidents laborals amb víctimes mortals.

Recomanacions personalitzades