La Santboiana cau a Burgos

Quinze minuts fluixos al principi del partit han estat determinants en la derrota contra el UBU-Colina Clínic (35-21).

Imatge d’arxiu de la primera volta // Jordi Elías-UE Santboiana

Derrota de la Santboiana a Burgos. Quinze minuts inicials fatídics han condemnat l’equip de Ricardo Martinena contra el UBU-Colina Clínic a San Amaro (35-21). Tot i aquest mal resultat, el degà és cinquè a la classificació i manté les distàncies amb els seus perseguidors (Independiente i Barça).

La primera part ha estat dominada pels burgalesos, que han aconseguit quatre marques transformades. L’expulsió de Fede González ha complicat més el partit per a la Santboiana. Al descans, s’ha arribat amb 28-0.

Reacció santboiana a la represa i tres marques de Javi Orbaneja, Héctor García i Faavae Sila transformades per Jonny Bentley han situat el 28-21. Un assaig transformat dels locals als últims instants ha estat definitiu.

El pròxim partit serà contra l’Alcobendas a casa després de l’aturada.

Victòria del Sub-23

L’equip Sub-23 ha guanyat a Burgos (10-42) i segueix com a líder sòlid amb 65 punts. El degà es va imposar a l’Independiente (78-0) i al VRAC Quesos Entrepinares (13-15) en els dos primers partits de l’any.

Derrota del sènior femení

El primer equip femení ha perdut contra el Gòtics (17-19) en el debut a la Divisió d’Honor Catalana. Projecte conjunt amb el Castelldefels Rugby Unión Club.

Recomanacions personalitzades