Primera derrota del Santboià

L’equip de José Alcaraz perd el derbi contra el Gavà (1-0) a La Bòbila en el tancament del 2019.

Imatge d’arxiu del Montañesa-Santboià // David Ferrer

Primera derrota del Santboià. L’equip de José Alcaraz ha perdut davant el Gavà en el derbi del Baix Llobregat a La Bòbila (1-0) i finalitza l’any segon amb 32 punts. La ratxa sense perdre s’ha quedat en 14 jornades (9 victòries i 5 empats).

Ferran ha marcat el gol de la victòria blaugrana a la primera part després d’una assistència d’Adri Ruiz en un contracop. L’equip visitant ho ha intentat en diverses accions però ha marxat de La Bòbila sense punts.

El Santboià jugarà contra el Sant Ildefons, últim classificat, al Joan Baptista Milà després de les vacances de Nadal, primer partit del 2020.

Fitxa tècnica

CF Gavà: Albert, Lebrero, Marc González (Adri Pérez), Espi, Marc Martínez, Joan Vázquez (Álex Vázquez), Marcos, Robert (Óscar), Ferran, Sergi Cabré (Miquel Sadurní) i Adri Ruiz (Guille Marín).

FC Santboià: Rafa Leva, Borja Esteve, Dani Ortiz, Mario (Edu Esteban), Iván Romano, Jaime Fuentes (Carlos Martínez), Ferran Roca, Montoya (Álex Ruiz), Kilian (Roland Garrós), Carlos González i Ferri (Joao).

Gol: 1-0, Ferran (min 25).

Àrbitre: Antonio Ramírez Plaza. Targetes grogues a Espi, Lebrero, Albert, Marc Martínez i Marc González (Gavà). Targetes grogues a Borja Esteve, Joao, Rafa Leva, Carlos Martínez i Dani Ortiz (Santboià).

Estadi: La Bòbila.

Recomanacions personalitzades