Sant Boi impulsa una aplicació mòbil Seguretat Ciutadana que contacta immediatament amb la policia

L’App Seguretat Ciutadana és una aplicació mòbil que qualsevol persona de Sant Boi pot descarregar i que permet, mitjançant un doble clic, contactar de forma immediata i gratuïta amb la Policia Local.

Segell de l’aplicació Seguretat Ciutadana // Ajuntament de Sant Boi

La Policia Local de Sant Boi ja ha iniciat una campanya d’informació i assessorament per estendre l’ús de la App Seguretat Ciutadana entre els «comerços, restaurants, hotels i empreses» de la ciutat, tot i que qualsevol persona pot fer-ne ús. L’aplicació permet alertar els serveis policials de manera ràpida, amb només un doble clic, en casos d’emergència.

L’aplicació té l’avantatge de que envia la geolocalització de l’establiment afectat als cossos policials. Així, no cal perdre temps amb les trucades telefòniques. A més, funciona les 24 hores del dia durant tot l’any. Es pot descarregar gratuïtament a la ‘play store’ fent la cerca «Seguridad Ciudadana Sant Boi».

Un agent de la Policia Local està visitant personalment els comerços locals, segons ha afirmat l’Ajuntament de Sant Boi mitjançant un comunicat. Ell mateix ajuda els establiments encarregats a instal·lar-se l’aplicació als ordinadors de sobretaula.

Recomanacions personalitzades