El Consell d’Infància treballarà per tenir més zones de joc i camins segurs

Els membres del Consell d’Infància de Sant Boi tenen com a deures del curs dissenyar més zones de joc i camins més segurs per als infants del municipi. Han rebut aquests encàrrecs de l’alcaldessa en la sisena renovació de l’òrgan participatiu.

L’òrgan participatiu està format per infants d’entre 9 i 11 anys // Ajuntament

Treballar per tenir més zones de joc i camins més segurs per als infants. Aquests són els encàrrecs que el Consell d’Infància de Sant Boi ha rebut per part de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, que els ha encomanat aquestes tasques per a l’any 2020 aprofitant la sisena renovació de l’òrgan participatiu.

Concretament, Moret els ha demanat que aportin idees per renovar l’àrea de jocs de la plaça de Can Jordana, al barri del Centre, i que continuïn col·laborant en la definició de camins segurs per a la infància.

Els encàrrecs són fruit de les demandes que la població infantil del municipi ha fet arribar al consell a través de les seves bústies de participació, i que han recollit un total de 160 propostes.

De totes les peticions rebudes, la renovació de les àrees de jocs infantils ha estat el suggeriment més plantejat. Una petició que no és nova i que l’òrgan participatiu ja ha dut a terme en altres edicions. De fet, des de la seva constitució fa quatre anys el consell ha col·laborat en el disseny de les zones de joc del parc dels Somnis, la plaça de Francesc Ferrer i Guàrdia, i la plaça de l’Olivera.

El Consell d’Infància de Sant Boi es va constituir el març del 2015. L’òrgan participatiu està format per infants d’entre 9 i 11 anys. Enguany, hi han accedit 18 nens i nenes de 4t de Primària i s’han acomiadat 21 infants de 6è de Primària després de dos anys de feina. Actualment, al consell hi ha representades 16 escoles i 6 entitats d’infància de Sant Boi.

Recomanacions personalitzades