Sant Boi torna a ser capital de Slam Poetry amb una nova competició a Cal Ninyo

El teatre Cal Ninyo acull dijous 14 de novembre a la tarda un “Poetry Slam” sobre el futur de les ciutats organitzat per l’Smart City Week.

L’espai Cal Ninyo acollirà un competició poètica // Cedida

Sant Boi i la poesia es tornen a donar la mà el proper 14 de novembre amb un nou “Poetry Slam” al teatre Cal Ninyo. Aquesta vegada la competició poètica versarà sobre el futur de les ciutats en una edició especial organitzada per l’Smart City Week, que ha convidat prop d’una desena d’artistes perquè repensin el model de ciutat a través de les paraules.

En torns de tres minuts, els artistes convidats –anomenats “slammers”– interpretaran els seus textos davant d’un públic que haurà de triar l’actuació guanyadora. Entre els “slammers” convidats hi ha Esteve Bosch de Jaureguízar, Marta Dylan i Margalida Followthelida, que ja han recitat algunes de les seves composicions en altres competicions fetes a la ciutat.

L’activitat és un dels activitats descentralizades de l’Smart City Week, la setmana que impulsa Barcelona per reflexionar sobre el model de ciutat i que enguany també programa actes en municipis de l’àrea metropolitana. El  “Poetry Slam” arrencarà a Cal Ninyo a les set de la tarda i s’allargarà fins a les nou de la nit.

Recomanacions personalitzades