L’Altaveu selecciona els quatre grups emergents que obriran la XXXI edició del Festival

La banda santboiana Sockets, juntament amb Joina, El Sombrero de Color i Magali Sare, són els guanyadors del concurs ‘Altaveu Frontera’. Les actuacions musicals tindran lloc el cap de setmana del 6 al 8 de setembre.

El cartell del Festival Altaveu d’enguany // Clàudia Ferràndiz

El Festival Altaveu ha donat a conèixer els quatre grups emergents que obriran la XXXI edició del certamen. Les bandes han sigut les guanyadores del concurs ‘Altaveu Frontera’, dedicat a les noves formacions. En un comunicat, l’organització ha informat que «els seleccionats són la banda santboiana Sockets, la cantautora empordanesa Joina, el grup valencià El Sombrero de Color i la barcelonina Magali Sare».

Després de rebre més d’un centenar de propostes, el Festival ha decidit que siguin aquestes quatre bandes les que obrin l’esdeveniment, que enguany se celebrarà el cap de setmana del 6 al 8 de setembre. La primera actuació serà la de Joina el divendres 6 de setembre a les 22 hores a la plaça de l’Ajuntament. El mateix dia, tocarà la banda santboiana Sockets a les 23.45 hores a Can Massallera.

L’endemà, la plaça de l’Ajuntament acollirà a les 19.30 hores el concert del grup El Sombrero de Color. Més tard, a les 23.45 hores, Magali Sare actuarà a Can Massallera.

L’Altaveu Frontera és un concurs per descobrir bandes emergents que s’emmarca en el Festival Altaveu. Alguns dels grups que han sorgit d’aquesta iniciativa són Love Of Lesbian, Maika Makovski, Sidonie o Manos de Topo.

Durant la presentació del Festival d’enguany, el seu director, Jordi Turtós, va comentar que l’objectiu del certamen és ser “un festival de descobertes”, on la música serà protagonista en tres escenaris: la plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i Can Massallera.

Recomanacions personalitzades