Roser Jonàs acaba cinquena amb Espanya a l’Europeu de softbol

La jugadora del Sant Boi ha participat al Campionat d’Europa de la República Txeca on l’equip espanyol s’ha classificat per al Preolímpic.

Roser Jonàs en una imatge d’arxiu // Dirk Steffen

Roser Jonàs ha acabat en la cinquena posició amb Espanya a l’Europeu de softbol de la República Txeca. La jugadora del Sant Boi ha participat amb la selecció nacional, que jugarà el Preolímpic. L’entrenador del sènior femení, Xavi Civit, ha estat al cos tècnic.

A la primera fase, Espanya ha guanyat quatre partits i n’ha perdut un. Les victòries han estat contra Àustria, Ucraïna, Israel i Turquia, i la derrota davant Itàlia. A la segona ronda, l’equip que entrena Orel Morales ha perdut contra República Txeca i Gran Bretanya, i ha guanyat davant Irlanda.

Espanya ha perdut contra Holanda, Itàlia, República Txeca i Gran Bretanya, i ha guanyat contra França al grup final. La selecció nacional ha igualat la millor classificació en un Europeu.

L’equip espanyol jugarà el Preolímpic a Utrecht davant l’amfitriona Holanda, Itàlia, Gran Bretanya, República Txeca, França, Botswana i Sud-àfrica. El guanyador obtindrà la plaça olímpica.

Recomanacions personalitzades