El CBS Sant Boi de softbol perd la sèrie contra el CBS Rivas

L’equip sènior de Xavi Civit cau en els dos partits contra el conjunt madrileny a casa.

Imatge d’arxiu d’un partit del sènior de softbol // Carles Cerdà-CBS Sant Boi

Doble derrota del sènior de softbol del CBS Sant Boi en la tercera jornada de la Lliga Nacional 2019. L’equip que entrena Xavi Civit va perdre els dos partits de la sèrie contra el CBS Rivas de Madrid a casa.

Les visitants van guanyar el primer partit per 0-1. En el segon enfrontament, el conjunt madrileny també es va emportar el triomf (0-5). L’equip del Baix Llobregat està a la sisena posició de la taula classificatòria amb dues victòries i quatre derrotes en les tres sèries disputades. El CBS Rivas segueix imbatut i comparteix el liderat amb el CB Viladecans.

El pròxim partit del CBS Sant Boi serà al camp del CBS Antorcha de València.

Recomanacions personalitzades