El sènior femení de la UE Santboiana segueix líder

L’equip sènior femení s’imposa al camp del Gòtics (0-22) i manté el liderat de la Divisió d’Honor Catalana quan falta una jornada per a la finalització de la lliga regular.

Una acció del partit entre Gòtics i Santboiana // Jordi Elías-UE Santboiana

El sènior femení de la UE Santboiana va guanyar al camp del Gòtics (0-22) i segueix sent el líder de la Divisió d’Honor Catalana quan falta una jornada per a la finalització de la fase regular.

El partit va ser dominat pel conjunt santboià de principi a final. Amb aquesta victòria, l’equip de Sant Boi segueix en el liderat de la categoria. El pròxim partit de l’equip de Pablo Arévalo, Javi Corbacho i Leo Arroyo serà contra el CN Poble Nou al Baldiri Aleu en l’última jornada abans del play-off.

Per la seva banda, el segon equip masculí va perdre davant el Montcada al Baldiri Aleu (5-37) en la jornada 18 de la Divisió d’Honor B. El conjunt de Diego Godoy i Paco Baena està a la vuitena posició de la classificació amb 33 punts. La pròxima jornada serà al camp de Les Abelles.

Recomanacions personalitzades