La recaptació del derbi català de rugbi es destinarà a la lluita contra la pobresa

El partit de la Divisió d’Honor entre la UE Santboiana i el FC Barcelona tindrà una vessant solidària a partir de la campanya de la Creu Roja #EncaraNo.

Imatge del partit de la primera volta // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana i el Barça jugaran el diumenge, 13 de gener, al Baldiri Aleu el derbi català corresponent a la jornada 14 de la Divisió d’Honor de rugbi. La recaptació del partit, que comença a les 11:45, es destinarà a la lluita contra la cronificació de la pobresa familiar amb la campanya de la Creu Roja a Catalunya #EncaraNo. El lema conjunt és «100 anys compartint valors».

Segons l’Observatori de la Creu Roja del 2018, un 70% de les famílies pateix pobresa cronificada. Un 81% té infants al seu càrrec i 1 de cada 4 casos són mares monoparentals.

L’entitat ha posat en marxa la campanya #EncaraNo i s’adreça a institucions, empreses i particulars. L’objectiu és sensibilitzar a la ciutadania i aconseguir suport econòmic per a les famílies que més ho necessiten. La pàgina web de la campanya és la següent: www.encarano.org.

El preu per als socis de la Santboiana serà de 5 euros i les entrades als no socis es vendran a 15 euros. El degà posarà a disposició pública una fila zero per fer donacions econòmiques. Els ingressos es poden fer al següent compte del Banc Sabadell: ES20-0081-1609-1600-0100-3006. El titular és Unió Esportiva Santboiana i el concepte és “Derbi solidari 13 gener”.

Recomanacions personalitzades