La Santboiana no pot amb l’Ordizia en el primer partit de la segona volta

L’equip de Sant Boi perd a casa contra un rival directe i cau fins a la setena posició, quedant fora de la zona de play-off.

Una acció del partit entre Santboiana i Ordizia // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana va caure contra l’Ampo Ordizia (22-23) al Baldiri Aleu en la primera jornada de la segona volta de la temporada. El degà surt de la zona de play-off i és setè amb 32 punts. Tot i la derrota davant d’un rival directe, l’equip de Ricardo Martinena suma el bonus defensiu.

El primer temps va ser molt igualat. L’equip basc aconseguia una marca transformada i dos cops de càstig i es situava amb un 0-13 a favor. Els de Sant Boi van reaccionar i amb un assaig de Joan López i un cop de càstig de Jonny Bentley retallaven les distàncies abans del descans (8-13).

A la represa, es va mantenir la igualtat. Una marca de Chichua transformada per Albert Millán posava els santboians per davant (15-13) però els visitants tornaven a agafar avantatge amb un nou assaig transformat i un drop (15-23). El degà es col·locava a un punt del rival en els instants finals a partir d’una marca de Paul Slater transformada per Millán (22-23) i va tenir una última possessió per guanyar el partit però no va poder ser i es va quedar sense la victòria contra un rival directe.

La Santboiana visitarà el camp del SilverStorm El Salvador de Valladolid en l’últim partit del 2018 el proper cap de setmana.

Victòria del sènior femení i derrota del sènior B masculí

El sènior femení va guanyar davant el CE INEF Lleida (15-5) en la vuitena jornada de la Divisió d’Honor Catalana. Amb la victòria, es manté en la tercera posició de la classificació. El pròxim partit de l’equip de Pablo Arévalo, Javi Corbacho i Leo Arroyo serà contra el GEIEG de Girona fora de casa.

Per la seva part, el sènior B masculí va caure davant el CR Sant Cugat (10-26) a casa en la primera jornada de la segona volta de la Divisió d’Honor B. Amb aquesta derrota, es queda en la setena posició de la classificació. El pròxim partit de l’equip de Diego Godoy i Paco Baena serà contra el Fénix de Saragossa fora de casa.

Recomanacions personalitzades