Dura derrota del Santboià

L’equip de Sant Boi de Llobregat cau golejat (0-5) contra el Reus B i torna a la zona de descens.

Derrota contundent del Santboià contra el Reus B // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià no va poder mantenir les bones sensacions de la victòria contra el Castelldefels i va perdre de forma contundent davant el Reus Deportiu B a casa per 0-5. L’equip que dirigeix Juan Camilo Vázquez es queda d’aquesta manera amb 8 punts després de la jornada 11 i torna a la zona de descens.

Fabra va avançar al conjunt tarragoní abans del descans. Gori, Adri Arjona, Jordi Oribe i Ernest Forgas van marcar els altres quatre gols del filial roig-i-negre a la segona meitat contra un Santboià que es va veure desbordat en defensa. El Reus B va ser superior.

El Santboià tindrà jornada de descans el cap de setmana següent. El pròxim rival serà el Terrassa en la jornada 13 i tornarà a jugar a casa.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Pol Ros, Álex Ruiz, Borges (Ao Kishimoto), Libo, Jota (Alejandro Moya), Carlos González, Kilian Honorato (John Neeskens), Guillermo Torres, Marc Vicente i Sergi Caballero.

CF Reus Deportiu B: Chechu, Reina, Lucas Ribeiro, Gaixas, Pau Rosales, Miravent (Modest), Fabra (Adri Arjona), Dome, Ernest Forgas, Gori i Jordi Oribe (Iker).

Gols: 0-1, Fabra (min 19). 0-2, Gori (min 64). 0-3, Adri Arjona (min 68). 0-4, Jordi Oribe (min 72). 0-5, Ernest Forgas (min 79).

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez. Targetes grogues als jugadors visitants Dome i Fabra.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 500 persones.

Camilo lamenta els quinze minuts fatídics de la segona part

En la roda de premsa posterior al partit, l’entrenador del Santboià va lamentar que «quinze minuts fatídics han tirat per terra el bon treball d’aquests jugadors en aquesta setmana i les anteriors». «Després d’encaixar el segon gol, s’han produït quinze minuts desastrosos en què hem rebut tres gols més», va explicar. El tècnic va assumir la responsabilitat de la derrota i va afirmar que «s’han d’acceptar les crítiques» per aquest resultat contundent.