El Santboià no pot amb el Cerdanyola

Dos gols en pròpia porteria d’Álex Ruiz en uns minuts fatídics de la primera part condemnen l’equip de Juan Camilo Vázquez en el primer partit a casa de la lliga (0-2).

Rafa Leva es veu superat en un dels dos gols en contra // David Ferrer-FC Santboià

Derrota dolorosa en el debut a casa. El Santboià va caure contra el Cerdanyola (0-2) en la segona jornada de Tercera Divisió al Joan Baptista Milà. L’equip que dirigeix Juan Camilo Vázquez suma un punt a la taula classificatòria després de dos partits.

Dos gols en pròpia porteria d’Álex Ruiz en els minuts 12 i 16 de la primera part van ser fatídics per als locals. El primer, en un llançament de falta desviat pel defensa; i el segon, després d’una centrada a l’àrea.

A la segona meitat, els de Sant Boi de Llobregat no van poder remuntar el partit davant la solidesa defensiva de l’equip de Toni Carrillo. Marc Hervías i Jota van tenir dues ocasions però el resultat no va canviar. Els tres punts van marxar camí del Vallès Occidental.

El Santboià visitarà el Narcís Sala per jugar contra el Sant Andreu en la tercera jornada del campionat el pròxim cap de setmana.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Álex Ruiz, Borges, Carlos Bellido (Alejandro Moya), Jota, Carlos González (Ao Kishimoto), Guillermo Torres, Marc Hervías, Castellano (Adrià Pulido), Joan Cervos i Sergi Caballero.

Cerdanyola FC: Dani Del Río, Pitu Plazuelo, Alberto García, Arnau Tobella, Amantini, Dani Martí, Albert López, Uri Escabrós, Carlos Cano (Kilian Honorato), Javi López (Colomina) i De la Torre (Aliaga).

Gols: 0-1, Álex Ruiz (pròpia porteria min 12). 0-2, Álex Ruiz (pròpia porteria min 16).

Àrbitre: Alejandro Carrillo Vílchez. En els locals, expulsió d’Álex Ruiz per doble targeta groga i amonestació a Sergi Caballero. En els visitants, amonestació amb targeta groga a Carlos Cano i Plazuelo.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 400 persones.

Recomanacions personalitzades