El Santboià s’enfrontarà al Vilafranca en la Copa Catalunya

L’equip de Juan Camilo Vázquez jugarà contra el conjunt de l’Alt Penedès, com a local, en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya 2018/2019. Serà a partit únic.

Imatge d’arxiu d’un partit entre Santboià i Vilafranca de la temporada passada // Anna Martín-FC Santboià

El FC Santboià s’enfrontarà al FC Vilafranca en la primera eliminatòria, a partit únic, de la Copa Catalunya absoluta. L’enfrontament es jugarà al Joan Baptista Milà el 28 o el 29 de juliol. Serà el debut oficial de l’equip que dirigeix Juan Camilo Vázquez, que torna a la banqueta vermella.

Els altres partits de la primera ronda són: Palamós-Badalona, Granollers-Llagostera, Figueres-Horta, Fundació Esportiva Grama-Sabadell, Sant Andreu-Vilassar de Mar, Cerdanyola-Peralada, Espanyol B-Olot, Sants-Castelldefels, Santfeliuenc-Cornellà, San Cristóbal-Terrassa, L’Hospitalet-Europa, Prat-Ascó i Gavà-Lleida Esportiu.

Recomanacions personalitzades