Una noia és abandonada a l’estació de Sant Boi després d’una violació múltiple

Els Mossos han detingut quatre homes acusats d’haver violat en grup a una noia després d’haver-la abordat a la sortida d’una discoteca de Molins de Rei. Mitja dotzena d’homes la van posar al maleter i la van agredir sexualment. La jove va despertar a l’aparcament dels FGC de Sant Boi sense recordar com havia arribat fins allà. L’hospital de Sant Boi va certificar que havia estat violada.

Els investigadors sospiten que la violació es va produir a l’aparcament dels FGC de Sant Boi // Google Maps

El passat dissabte 19 de maig a la matinada, una noia va ser violada i abandonada a l’aparcament que hi ha al costat de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Boi de Llobregat. La jove va ser abordada per mitja dotzena de nois, d’entre 19 i 23 anys, quan sortia de la discoteca BeDisco de Molins de Rei. El grup la va portar fins al maleter d’un cotxe, la va violar i la van abandonar a Sant Boi, segons ha avançat la Cadena SER.

La noia va despertar a l’aparcament de Sant Boi sense recordar com va arribar fins allà, amb la roba esquinçada i molt angoixada, segons la denúncia. Com que estava desorientada, no té clar si la violació es va produir a Molins de Rei o a Sant Boi. Tot i això, els investigadors creuen que la violació es va produir a l’aparcament dels FGC de Sant Boi i que després la van abandonar.

La noia va ser atesa a l’hospital de Sant Boi, on li van fer un reconeixement mèdic. Els metges del centre santboià van determinar que havia estat víctima d’una agressió sexual.

Localitzats per una mossegada

Els Mossos d’Esquadra van detenir la setmana passada quatre dels sis acusats. Un fet determinant que va facilitar trobar-los és que la noia va mossegar el coll d’un dels nois per defensar-se, així que la ferida va ajudar a identificar-lo. També han recollit imatges per la zona per obtenir més informació.

Els detinguts són de nacionalitat espanyola i tenen entre 20 i 23 anys. Alguns d’ells són veïns de l’Hospitalet de Llobregat. Hi ha dos joves que tenen 19 i 22 anys que estan sent investigats pel jutjat d’instrucció número 1 de Sant Boi de Llobregat.

Les detencions s’han portat íntegrament des dels Mossos d’Esquadra i segons fonts municipals la Policia Local de Sant Boi no hi ha intervingut. Tampoc hi ha constància que la víctima s’hagués posat en contacte amb els serveis municipals que ofereix l’Ajuntament per rebre cap mena d’assistència.

Recomanacions personalitzades