Doble derrota del CBS Sant Boi a Tenerife

L’equip sènior de beisbol perd els dos partits de la sèrie contra el Tenerife Marlins, líder de la Divisió d’Honor, en el desplaçament a les Illes Canàries.

Instant del partit celebrat a Tenerife // Tenerife Marlins Puerto Cruz

Dues derrotes de l’equip sènior de beisbol del CBS Sant Boi a les Illes Canàries en la jornada 7 de la lliga nacional. Els jugadors de Candelario Díaz van caure en la visita al Centro Insular de Béisbol “El Burgado” del Puerto de la Cruz contra el Tenerife Marlins, que és el líder destacat de la màxima competició estatal.

Els del Baix Llobregat van perdre contra el conjunt canari el primer partit, que va ser igualat i amb més opcions per als catalans, 13-5 i el segon per un clar 16-1. L’equip de Sant Boi baixa fins a la cinquena posició de la taula classificatòria.

Recomanacions personalitzades