Lewis Williams no seguirà a la UE Santboiana

L’entrenador de Nova Zelanda ha estat sis anys a la banqueta del degà del rugbi estatal en dues etapes.

Lewis Williams // Jordi Elias ( UE Santboiana )

Lewis Williams, actual tècnic de la UE Santboiana, no continuarà a la banqueta del primer equip del degà la temporada 2018/2019. El club ha decidit prendre una nova direcció esportiva, segons ha anunciat en un comunicat.

L’entrenador de Nova Zelanda ha estat sis anys a l’equip de Sant Boi en dues etapes. La primera del 2011/2012 al 2014/2015 i la segona del 2016/2017 al 2017/2018. Els blaus van guanyar la Copa del Rei la temporada passada a Valladolid contra El Salvador.

En la seva trajectòria també destaquen dos sotscampionats de la Divisió d’Honor als cursos 2012/2013 i 2014/2015 o el premi com a millor tècnic de la lliga l’any passat. En aquests moments, la Santboiana encara la recta final de la lliga regular amb l’objectiu de classificar-se per al play-off pel títol.

Rodney Iona signa amb el Western Force

El jugador de la Santboiana Rodney Iona estarà la pròxima temporada al Western Force del Super Rugby, segons ha anunciat el club en un comunicat. Per motius de calendari marxa abans de temps per incorporar-se a la selecció de Samoa.

D’altra banda, Ethan Woodmass no podrà acabar aquesta temporada per motius familiars. El jugador viatja a Nova Zelanda, segons informa el club

Recomanacions personalitzades