El CBS Sant Boi acull el MLB Tournament de beisbol

És el quart any consecutiu que aquest prestigiós torneig de joves talents es disputa a Sant Boi de Llobregat

Instant de la competició // CBS Sant Boi

El MLB (Major League Baseball) Academies Tournament s’ha jugat a Sant Boi de Llobregat per quart any seguit. El CBS Sant Boi va acollir aquest prestigiós torneig que organitza MLB Europe. S’ha celebrat a finals de març i hi han participat les millors acadèmies del continent i una selecció d’Europa. El campionat ha reunit les joves promeses que tenen entre 15 i 19 anys.

A part de la selecció d’Europa, els altres equips presents han estat: República Txeca, Holanda, Itàlia, França i Alemanya. Eric Asensio i Marc Civit, jugadors del CBS Sant Boi, formaven part de l’All Star Europe.

Holanda i Team Europe són les acadèmies de la competició que van guanyar més partits.

Recomanacions personalitzades