Mor un home en l’incendi d’un habitatge a Sant Boi

Una casa unifamiliar aïllada de Sant Boi s’ha incendiat la matinada de dilluns. Un home d’edat avançada ha mort mentre que la seva dona ha estat rescatada pel balcó.

L’habitatge és al carrer dels Lilàs, 14, de Sant Boi // Google Street View

Un home ha perdut la vida en un incendi d’una casa unifamiliar aïllada de Sant Boi de Llobregat, situada al carrer dels Lilàs número 14. El foc s’ha declarat per causes que es desconeixen. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 5:42 i quan han arribat «ja estava totalment desenvolupat i ha afectat totalment la casa», informen els Bombers en un comunicat.

Quan han arribat els Bombers, s’han trobat dins la casa un matrimoni d’edat avançada. A la planta baixa hi havia l’home que ha perdut la vida. En canvi, la dona ha pogut ser rescatada en bon estat a través del balcó. Ha rebut assistència del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) però no ha requerit evacuació a cap centre sanitari.

L’incendi s’ha donat per controlat al voltant de les 06.20, després que treballessin per extingit-los 8 dotacions dels Bombers. També s’hi han traslladat 4 unitats SEM, efectius de la Policia Local de Sant Boi de Llobregat i 7 patrulles dels Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

Recomanacions personalitzades