El CBS Sant Boi guanya la Wintercup 2018 de Softball

L’equip Sub-19 va derrotar a l’Hèrcules de L’Hospitalet per 2-1 a la final del torneig jugat a Sant Boi aquest cap de setmana.

L’equip amb el trofeu // CBS Sant Boi

El Sub-19 del CBS Sant Boi de softball es va proclamar campió de la Wintercup 2018 que es celebrava a Sant Boi entre el dissabte i el diumenge. Es va imposar a l’Hèrcules de L’Hospitalet per 2-1 a la gran final en un partit igualat. Era la tercera edició d’aquest torneig clàssic per aquestes dates.

En la primera jornada del campionat, l’equip santboià va guanyar els tres partits. Els resultats van ser: 10-2 contra el CB Barcelona, 6-5 contra l’Hèrcules de L’Hospitalet i 7-3 contra el Fénix de València. A les semifinals, Sant Boi derrotava al CB Barcelona per 6-1. Finalment, es va emportar el títol després d’imposar-se en un partit molt igualat a l’Hèrcules de L’Hospitalet.

Recomanacions personalitzades