L’Ajuntament posa en marxa un punt d’informació per al col·lectiu LGTBI

Està situat a les dependències municipals de Can Jordana i Can Massallera i servirà, entre altres coses, per denunciar casos de discriminació. 

Cartell del punt d’informació LGTBI // Ajuntament de Sant Boi

Un lloc on les persones que formen part del col·lectiu LGTBI+ poden demanar informació o denunciar casos de discriminació per lluitar contra l’homofòbia. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa el Punt d’Informació i Assessorament LGTBI+, que està situat a les dependències municipals de Can Jordana i també a Can Massallera.

L’atenció es donarà en horaris de matí o tarda amb la intenció de «garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals», segons afirma el consistori a través d’un comunicat. Es resoldran dubtes sobre les entitats LGTBI+ més properes, els drets de les famílies d’aquest col·lectiu o com canviar-se el nom de la targeta sanitària, entre altres.

S’ofereix atenció «a les persones LGTBI+ i a totes aquelles que s’hi adrecin per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere». A més, es «facilitarà la realització de tràmits i la denúncia de casos de discriminació, donant suport específic», afegeix l’Ajuntament.

 

Recomanacions personalitzades