La UE Santboiana és eliminada a les semifinals de la Copa del Rei

El degà no pot amb el Quesos Entrepinares de Valladolid i es queda fora de la gran final (48-13).

VRAC Quesos Entrepinares 48-13 UE Santboiana // Cristina Mondéjar — UE Santboiana

Dura derrota de la UE Santboiana al Pepe Rojo de Valladolid. El degà va perdre de forma contundent contra el VRAC Quesos Entrepinares a les semifinals de la Copa del Rei per 48-13. L’equip castellà va ser molt superior. Els de Lewis Williams no podran repetir la seva presència a la final.

La primera part va començar amb domini del Quesos Entrepinares i es col·locava amb avantatge amb un assaig transformat (14-0). Una nova errada defensiva del degà permetia al seu rival aconseguir una altra marca (12-0). Els de Lewis Williams van retallar les distàncies gràcies a dos cops de càstig de Rodney Iona (15-6). Amb aquest marcador s’arribava al descans.  

A la represa, el conjunt castellà sortia amb força i ampliava el seu avantatge amb un altre assaig (22-6). La Santboiana reduïa les diferències a partir d’una marca i la transformació de Iona (22-13). El degà tenia opcions de lluitar per la victòria però els locals acabaven amb les esperances catalanes amb quatre marques més (48-13).

El VRAC Quesos Entrepinares jugarà la final contra el SilverStorm El Salvador, que va guanyar al FC Barcelona a l’altra semifinal per 20-37.

La Santboiana rebrà el Getxo Artea, cuer de la lliga, al Baldiri Aleu el pròxim cap de setmana en el partit de la jornada 16 de lliga.

Recomanacions personalitzades