Pintura, ceràmica i videoart conflueixen en una retrospectiva de Xavier Masero

Can Castells Centre d’Art (CCCA) acull l’exposició ‘Del temps i l’ordre’, un recorregut per l’obra de l’artista multidisciplinari barceloní Xavier Masero.

Una de les obres de Xavier Masero que es poden veure a l’exposició // CCCA

Format amb el reconegut artista Albert Guinovart, Xavier Masero no segueix un sol camí en la seva obra. Ha explorat diferents tècniques: pintura, escultura, ceràmica i fins i tot videoinstal·lacions. Fins al 17 de febrer es podrà veure a Sant Boi de Llobregat, a Can Castells, una exposició que ensenya una tria de les seves «obsessions creatives», segons l’Ajuntament.

La mostra convida a seguir la seva trajectòria artística, marcada per tres elements clau: l’estructura, la mecànica i la geometria. Xavier Masero és «un creador arriscat que no té por d’enfrontar-se a reptes creatius per combinar formes i pensaments», constaten

L’exposició que hi ha ara a Sant Boi es va estrenar a la sala de l’Associació de Ceramistes de Catalunya. Masero ja va exposar a la ciutat el 2015: va ser amb ‘La multiplicació dels peixos’, que es va fer a la Sala de Creació La Peixateria del mercat de Ciutat Cooperativa.

Recomanacions personalitzades