Els Mossos detenen cinc joves de Sant Boi per una brutal pallissa a treballadors del metro

Els santboians van agredir, presumptament, a tres treballadors de seguretat del Metro de Barcelona el passat 22 d’octubre. 

Estació de Metro de Barcelona // Tony Hisgett

Cinc joves de Sant Boi de Llobregat han estat detinguts, el passat 10 de gener a la seva ciutat, per la presumpta agressió a tres empleats de seguretat del Metro de Barcelona. Dos d’ells estaven treballant i el tercer fora de servei.

Segons expliquen els Mossos d’Esquadra a través d’un comunicat, l’agressió va ser tan brutal que el primer agredit va acabar amb «dos dits i una dent trencats, el segon amb un trau al front que va requerir sis punts de sutura, i el tercer va necessitar catorze punts de sutura a la mandíbula i disset al cap».

L’incident es va produir el 22 d’octubre en una estació de l’L5. Segons el relat policial, els joves van generar «aldarulls» i van «desafiar» els vigilants de seguretat. Llavors, els agressors van rodejar els treballadors i van començar a pegar-los propinant «cops de puny, puntades de peu i cops amb les seves porres, a la cara i a la resta del cos». Fins i tot, van continuar quan un dels treballadors ja estava inconscient a terra.

Els arrestats, tres d’ells menors d’edat i els cinc de nacionalitat hondurenya i equatoriana, van ser detinguts després de ser identificats per les càmeres de videovigilància, que han estat «clau per la resolució del cas».

Els menors van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar per la Fiscalia de Menors. Per la seva banda, els dos adults van ingressar a presó. Els Mossos asseguren que la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

 

Recomanacions personalitzades