La UE Santboiana comença l’any amb derrota

El degà va caure contra el SilverStorm El Salvador a casa en el primer partit del 2018 (23-28).

Imatge del partit // Cristina Mondéjar

La Unió Esportiva Santboiana no va poder iniciar l’any amb una victòria davant de la seva afició. L’equip que entrena Lewis Williams van perdre contra el segon classificat, El Salvador, al Baldiri Aleu en el partit de la jornada 13 de la lliga (23-28). Tot i la derrota, els catalans aconsegueixen el bonus defensiu i es mantenen a la cinquena posició de la classificació amb 36 punts.

El partit començava bé per als interessos de la Santboiana ja que dos cops de càstig transformats per Albert Millan situaven als locals amb avantatge (6-0). El conjunt castellà, amb dues marques transformades després de recuperacions de pilota, donava la volta al marcador (6-14). Al descans, s’arribava amb aquest resultat.

A la represa, El Salvador ampliava el seu avantatge (6-21) i complicava el partit per als de Sant Boi. El degà reduïa les diferències amb un assaig de Nicolás Francisquelo i la transformació (13-21) però els de Valladolid tornaven a eixamplar les distàncies. Una marca de Rubén Sanz transformada per Nil Baró i un cop de càstig del mateix Baró permetien sumar el bonus defensiu als de Williams (23-28). L’equip blau es quedava sense temps per culminar la remuntada. Els errors locals es pagaven cars contra El Salvador. Tercera derrota consecutiva.

La Santboiana tornarà a jugar al Baldiri Aleu la pròxima jornada. El seu rival serà el CR La Vila.

Recomanacions personalitzades