Derrota de la UE Santboiana a Madrid

El degà va caure al camp de l’Alcobendas en l’últim partit de la primera volta de la lliga (46-22).

Un partit de la Santboiana en una imatge d’arxiu // UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana va perdre en la visita al camp de l’Alcobendas per 46-22 en l’última jornada de la primera volta de la Divisió d’Honor. Els de Lewis Williams es mantenen a la cinquena posició de la classificació amb 33 punts.

El partit començava amb domini dels visitants i Nil Baró col·locava el 0-3 a partir d’un cop de càstig. Els locals es posaven per davant (15-3) però el degà escurçava les diferències gràcies a un assaig d’Héctor García (15-8). El conjunt madrileny ampliava l’avantatge fins al 27-8 amb dues marques. Així s’arribava al descans.

A la segona meitat, l’Alcobendas començava fort i aconseguia un assaig transformat (34-8). Amirani Chichua reduïa el desavantatge per als de Sant Boi amb un assaig i Baró realitzava la transformació (34-15). Els locals sentenciaven el partit amb dues marques (46-15). L’equip català maquillava el resultat gràcies a un assaig de Javier de Orbaneja i la transformació de Baró (46-22).  

La Santboiana tancarà el 2017 al camp del Senor Independiente de Santander. Primera jornada de la segona volta.

Recomanacions personalitzades