El FC Santboià suma un punt a Figueres

L’equip de Sant Boi va empatar (0-0) a Vilatenim en el partit corresponent a la jornada 13 de Tercera Divisió.

Figueres 0-0 Santboià // David Ferrer

Figueres 0-0 Santboià // David Ferrer

Un punt més fora de casa. El Futbol Club Santboià no va passar de l’empat (0-0) al camp de la Unió Esportiva Figueres a la jornada intersetmanal jugada aquest dimecres. L’equip que entrena Pere “Piti” Belmonte” es col·loca amb 14 punts a la classificació del Grup V de Tercera Divisió.

La primera part era molt igualada. L’ocasió més clara arribava al minut 33 amb un xut de Cunill que Rafa Leva rebutjava a còrner per evitar el gol local. El Santboià no li perdia la cara al partit. Al descans, s’arribava amb el resultat inicial.

El segon temps també començava amb arribades a les dues porteries. Els visitants es van poder avançar als primers instants però Aroca evitava el gol de John Neeskens. A l’altra àrea, Leva tornava a ser decisiu després de rebutjar dues rematades de Ferrón. Al minut 76, Gabi López tenia l’oportunitat d’inaugurar el marcador però el porter local desviava el seu xut a còrner. Al final, l’equip de Belmonte resistia el setge del Figueres i tornava a puntuar lluny de Sant Boi.

El Santboià rebrà al seu estadi la Unió Esportiva Castelldefels, rival directe, a la jornada 14 del campionat. Un altre derbi del Baix Llobregat que es jugarà al Joan Baptista Milà.    

 

Fitxa tècnica

UE Figueres: Aroca, Bofill, Romero, Cunill (Feixas), Ferran Grau, Maik Molist, Ritxi Mercader (Dani Gómez), Ferrón, Carles Puig (Payán), Muntadas i Canal.

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz, Gerard Rovira, Mario, Guillem Castell, Carles González, John Neeskens, Gabi López, José González (Oriol Molins), Pedro Bravo (Juanlu Estévez) i Iván Romano (Aitor Bilbao).

Àrbitre: Enric Bureu Méndez.

Estadi: Municipal de Vilatenim. Unes 500 persones.

Recomanacions personalitzades