Victòria agònica del FC Santboià

Oriol Molins va tornar a ser decisiu ja que va marcar el gol del triomf als instants finals del partit davant del Reus Deportiu B (1-0).

FC Santboià 1-0 Reus Deportiu // David Ferrer

El Futbol Club Santboià va aconseguir una victòria treballada contra l’equip revelació de la temporada a Tercera Divisió, el Reus Deportiu B (1-0). Era la jornada 12. Els locals van marcar el gol del triomf a la part final, gràcies a Oriol Molins. L’equip de “Piti” Belmonte suma 13 punts a la taula classificatòria i augmenta la distància amb les posicions de descens.    

La primera meitat era molt igualada i sense gaires ocasions. Iván Romano (Santboià) i Fabra (Reus B) van poder inaugurar el marcador. Al descans, empat a 0.  

Al segon temps, les aproximacions a les dues àrees eren més nombroses. John Neeskens i Pedro Bravo tenien l’oportunitat d’avançar els locals. Xavi Jaime enviava el llançament d’una falta al pal per part dels visitants. Als instants finals, després d’una bona jugada entre Neeskens i Rubén Cruz, Oriol Molins donava la victòria a l’equip que entrena Belmonte amb una gran rematada.

El Santboià visitarà el camp de la Unió Esportiva Figueres el pròxim dimecres a la jornada 13 de Tercera Divisió.

 

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Rubén Cruz, Gerard Rovira (Jonathan Collado), David Cárdenas (Gabi López), Guillem Castell, Mario, John Neeskens, Carles González, José González (Oriol Molins), Pedro Bravo (Juanlu Estévez) i Iván Romano.

Reus Deportiu B: Sillero, Márquez, Guerrero, Mañé, Miranda, Modest (Estorach), Xavi Jaime, Miravent, Ametllé (Padilla), Oribe (Arjona) i Fabra.

Gols: 1-0, Oriol Molins (min 89).

Àrbitre: Gerard Brull Acerete.

Estadi: Joan Baptista Milà. 300 persones.

Recomanacions personalitzades