La UE Santboiana encadena una bona ratxa

L’equip de Lewis Williams va remuntar a la segona part contra el Complutense Cisneros i sumava la tercera victòria consecutiva a la lliga amb un 41 a 22.

UE Santboiana 41 – 22 Complutense Cisneros // Jordi Elias

La Unió Esportiva Santboiana va derrotar el Complutense Cisneros (41-22) i aconseguia el tercer triomf seguit a la lliga a la jornada 6. L’equip que entrena Lewis Williams capgirava a la segona part el marcador advers del descans i sumava un bonus ofensiu. El degà està situat a la sisena posició de la classificació amb 18 punts.

La primera part era molt igualada. El Cisneros es posava per davant en els primers minuts amb un assaig (0-5). La Santboiana tenia mobilitat en atac però es trobava amb una bona defensa de l’equip madrileny. Albert Millan retallava les distàncies amb un cop de càstig (3-5). Els minuts posteriors es van convertir en un intercanvi de marques en què el Cisneros sortia beneficiat ja que arribava al descans amb un mínim avantatge (15-17).

A la represa, l’equip de Williams sortia fort i ràpidament capgirava el resultat amb un assaig de Martí Vicente amb la posterior transformació de Millan (22-17). El degà seguia intens i set minuts després ampliava el marcador amb dues marques, de Nicolás Francisquelo i Ethan Woodmass, (32-17). Millan aconseguia la transformació d’aquest últim assaig (34-17). Parcial de 19-0 que encarrilava el partit. Els visitants reduïen les diferències (34-22) però els de Sant Boi van tancar el partit amb una marca d’Afa Tauli més la transformació de Millan (41-22).

El VRAC Quesos Entrepinares serà el proper rival de la Santboiana a la lliga. El partit es jugarà al Pepe Rojo de Valladolid.

Recomanacions personalitzades