Segona derrota consecutiva del Santboià

L’equip que dirigeix Pere “Piti” Belmonte no va poder superar el Vilassar de Mar en un partit en què el visitant Carlos Martínez va ser expulsat amb targeta vermella directa.

Instant del Vilassar 1 - Sant Boi 0 // David Ferrer - FC Santboià

Instant del Vilassar 1 – Sant Boi 0 // David Ferrer – FC Santboià

El Futbol Club Santboià va perdre al Xevi Ramon contra el Vilassar de Mar (1-0) en la cinquena jornada de Tercera Divisió amb un gol de Joel Martínez en els últims minuts. Segona derrota consecutiva de l’equip de Belmonte i es queda a la zona baixa de la classificació. Els del Maresme van sumar la primera victòria de la temporada.

Els de Sant Boi van tenir l’opció d’avançar-se al marcador en els primers instants a partir d’una falta perillosa però la defensa local va rebutjar la pilota. Al minut 21, els visitants van tenir una nova oportunitat després d’una jugada col·lectiva que no van materialitzar. El Vilassar va disposar d’una aproximació amb un xut de Joel Martínez que va acabar en còrner. Primera part molt igualada. Al descans, el resultat era de 0-0 al marcador.

La segona part va començar amb una ocasió clara de gol pel Santboià amb un xut potent de Jonathan Collado que va refusar Imanol. En els instants següents, els locals es van estirar i van disposar de diverses opcions per marcar però Rafa Leva i la falta d’encert ho van impedir. Al minut 78, contratemps pels de Sant Boi amb l’expulsió de Carlos Martínez per una dura entrada. El partit es complicava pels del Baix Llobregat. A partir d’aquest moment, el Vilassar es va sentir còmode i va avisar amb dues rematades. A pocs minuts pel final, Martínez no va perdonar i amb una rematada de cap va marcar el gol de la victòria pels de Manel Moya. “Piti” Belmonte va ser expulsat per protestar un possible penal a l’àrea local en el temps afegit.

El Santboià rebrà el Cerdanyola al Joan Baptista Milà en la sisena jornada. Els locals intentaran sumar la primera victòria de la temporada davant de la seva afició contra un rival que té els mateixos punts a la taula classificatòria.

 

Fitxa tècnica

UE Vilassar de Mar:Imanol, Pitu, Dani Prieto, Viale, Torrents, Nando, Eric Jiménez, Joel Riera (Moreno), Matamala (Soufiane), Eric López (Putxi) i Joel Martínez.

FC Santboià:Rafa Leva, Joel, Mario, Gerard Rovira, Romano, Carlos Martínez, Jonathan Collado (Neeskens), Aitor Bilbao (Oriol Molins), Juanlu, Gabi López i José González (Bellido).

Gol:Joel Martínez (min 87).

Àrbitre:YerayFermosell Pérez.

Estadi: Municipal Xevi Ramon.

Recomanacions personalitzades