Cap de setmana de Nit al Museu, samba, platja, esports i intercanvi cultural

Aquest cap de setmana del 28 al 30 de juliol el maridatge nocturn de música, història i ciència aquàtica del Museu serà el plat fort. També hi ha concert brasiler amb Sapato Branco, sortida a la platja en bici, esports a la plaça i la trobada cultural Krea Sant Boi.

Aquestes són les propostes per a aquest cap de setmana a Sant Boi de Llobregat.

1. Aprendre i gaudir del museu en una experiència única

Una de les actuacions de la Nit d'estiu al museu // Ajuntament de Sant Boi

Una de les actuacions de la Nit d’estiu al museu // Ajuntament de Sant Boi

El Museu-Can Barraquer obre de nit i gratuïtament aquest dissabte en la Nit d’estiu al Museu. Les activitats començaran a les 20 hores, quan es faran visites comentades a l’exposició «El Llobregat. 1 Delta, 6 pobles», hi haurà tallers infantils i cinema en 360 graus amb el títol «El cicle de l’aigua».

Després l’activitat de descoberta seguirà a les 22 hores amb els experiments amb aigua que farà el divulgador científic Marc Boada, ex presentador del programa Quèquicom del canal 33. Posarà la cirereta a la nit el concert que farà Roger Subirana, a les 23 hores.

Els actes tindran lloc dissabte 29 a partir de les 20 hores al Museu de Sant Boi. 

2. Sentir els ritmes brasilenys

Spai Carioca organitza un concert de Bossa-Samba amb el grup Sapato Branco. Interpretaran musical brasilera amb tocs de samba, rock i funk. L’entrada és lliure.

El concert serà dissabte 28 a les 20 hores a la plaça de Montserrat Roig.

3. Pedalejar fins al mar

Sombici Llobregat-Delta promou una sortida en bicicleta des de Sant Boi fins a la platja del Prat, amb la idea de remullar-se una estona allà o practicar surf de vela o surf amb monitor (pagant 15€ l’hora addicionals).

La sortida de Sant Boi serà dissabte 28 a les 16:30 hores i la tornada de la platja del Prat serà a les 21 hores. Cal pagar 2 euros d’inscripció.

4. Jugar a esports al carrer

El carrer es converteix en un espai de joc // Ajuntament de Sant Boi

Els nens de 5 a 14 anys poden participar als Esports a la Plaça, una activitat que porta tot el mes de juliol recorrent diferents espais. Proposen pràctiques esportives ludicorecreatives per fomentar les activitats saludables entre els nens. Aquest divendres serà l’última oportunitat.

L’activitat es farà divenres 28 de 19 a 21 hores a la plaça de l’Olivera.

5. Intercanviar impressions sobre la cultura

Arriba la segona edició de Krea Sant Boi, una trobada de santboians que tenen alguna relació amb la cultura, per poder fer comunitat, mirar les necessitats i  treballar conjuntament amb altres col·lectius.

La trobada es farà divendres 28 a les 19 hores al Casal de Casablanca

Recomanacions personalitzades