La Santboiana es classifica per a les semifinals de la Lliga de rugbi

L’equip de Lewis Williams ha superat al Complutense Cisneros en els quarts de final al Baldiri Aleu i jugarà les semifinals de la Divisió d’Honor contra El Salvador a Valladolid amb l’objectiu d’estar a la final.

Imatge del partit // UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana ha guanyat al Complutense Cisneros per 39-15 al Baldiri Aleu en el partit corresponent als quarts de final del play-off pel títol de Lliga i s’ha classificat per a les semifinals de la Divisió d’Honor de rugbi. L’equip de Lewis Williams s’ha posat per davant en el marcador en el minut 6 i des d’aquest moment s’ha mostrat molt superior al conjunt madrileny en totes les fases del joc. El rival a la pròxima ronda serà El Salvador.

El partit ha començat amb un cop de càstig tranformat per l’equip visitant però els de Sant Boi han reaccionat i s’han posat per davant amb un assaig. El degà ha aconseguit ampliar l’avantatge amb dues marques més i una transformació que han col·locat el 17-3 a l’electrònic. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Al principi de la segona part, el Cisneros ha retallat distàncies amb un assaig (17-8) però els locals no s’han arronsat i han tornat a ampliar l’avantatge (24-8). Els visitants s’han tornat a acostar en el marcador (24-15). A partir d’aquí, la Santboiana ha reaccionat i amb un parcial de 15-0 ha sentenciat el partit per mitjà de dos assajos de Taulí i Pietro que han estat decisius.

Les semifinals esperen a la Santboiana. L’equip català buscarà una plaça a la final contra El Salvador, a qui va derrotar a la final de la Copa del Rei el passat 30 d’abril. El partit es jugarà al camp Pepe Rojo de Valladolid. L’altre encreuament enfrontarà el Quesos Entrepinares i l’Alcobendas.

Recomanacions personalitzades