El FC Santboià no pot amb el Viladecans

L’equip de Pere Belmonte ha perdut al Nou Municipal de Viladecans i veu com es redueix l’avantatge respecte al segon classificat, el Reus Deportiu B, en la lluita per l’ascens directe a Tercera Divisió.

Imatge del partit // FC Santboià

El Futbol Club Santboià ha perdut en la seva visita al camp del Viladecans per 1-0 en el derbi del Baix Llobregat corresponent a la jornada 31 del Grup 2 de Primera Catalana. L’equip vermell no ha pogut mantenir l’avantatge respecte al segon classificat, el Reus B. Amb aquest resultat els de Pere Belmonte tenen dos punts més quan encara s’han de disputar dues jornades per acabar el campionat, una menys que el conjunt del Baix Camp per la retirada del Jesús i Maria.

Un gol de Borja a la segona part ha decantat el partit per als locals en un matx molt igualat on l’equip de Sant Boi no ha pogut perforar la porteria defensada per Santi després de l’empat a zero amb el que s’ha arribat al descans. Enfrontament incòmode per als futbolistes de Belmonte que ha acabat amb derrota.

El proper cap de setmana el Santboià descansarà i no tornarà a jugar d’aquí a dues setmanes. En el següent partit rebrà al Joan Baptista Milà al Vilanova i la Geltrú i acabarà la lliga al camp de l’Almacelles a l’última jornada.

Recomanacions personalitzades