L’Ajuntament actua a 330 tapes de clavegueram per controlar rates i escarabats

És una «campanya intensiva» de desinfecció a tots els barris de Sant Boi de Llobregat. 

Una de les actuacions // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha començat una «campanya intensiva» per controlar rates i escarabats, segons assegura a través d’un comunicat. Concretament, s’aplicaran tractaments a 330 tapes de clavegueram amb la intenció de «prevenir» la presència d’aquests animals.

«És una actuació extraordinària més intensiva abans de l’arribada dels mesos de més calor», afegeix el consistori. I és que l’any passat es va percebre un augment dels escarabats a la via pública. Són de l’espècie ‘Periplaneta americana’, que s’ha adaptat a l’entorn. També es farà una segona actuació d’aquestes característiques a principis de l’estiu.

D’altra banda, l’Ajuntament recorda que qualsevol ciutadà pot donar l’avís d’una plaga a través de la bústia ciutadana T’Escoltem.

Recomanacions personalitzades