La Gasol Foundation instal·larà la seva seu a Sant Boi

La fundació canvia Barcelona per la ciutat natal dels germans Gasol. Cooperarà amb l’Ajuntament per prevenir l’obesitat infantil. 

Imatge de la presentació del conveni // Ajuntament de Sant Boi

La seu de la Gasol Foundation deixarà d’estar a Barcelona per desplaçar-se a la ciutat on van néixer els dos jugadors de bàsquet que actualment juguen a l’NBA, Sant Boi de Llobregat. Així ho han anunciat els responsables de la fundació i l’Ajuntament de la ciutat. La nova llar de la fundació estarà situada en un local cedit per l’Ajuntament a planta baixa de l’edifici número 2 del carrer Jaume I, on hi ha els Cinemes Can Castellet.

«Per a l’Ajuntament és un privilegi poder comptar amb la Gasol Foundation a la ciutat», assegura l’alcaldessa, Lluïsa Moret. Una unió que, segons ella, vol reforçar el «compromís conjunt de treballar per la qualitat de vida i la salut dels infants«. «Apostem per identificar el nom de la nostra ciutat amb la salut», ha sentenciat l’alcadessa durant l’acte de signatura del conveni.

De fet, el consistori i la Gasol Foundation col·laboraran en la promoció de la salut mitjançant els hàbits saludables relacionats amb l’esport. Una vinculació que es centrarà especialment a combatre l’obesitat infantil.

«Volem fer un pas endavant en el nostre compromís amb la comunitat de Sant Boi i llençar un programa pilot de salut comunitària adreçat a infants, joves i famílies en col·laboració amb l’Ajuntament i altres institucions del municipi», ha explicat la directora de la Gasol Foundation, Cristina Ribes. Segons dades del consistori, el 21.8% dels infants de Sant Boi de P3 i P4 tenen sobrepès, mentre que un 11,1% pateixen obesitat.

«En Pau i el Marc guarden una relació molt estreta amb aquesta ciutat; alguns dels seus records més apreciats de nens els han passat aquí, jugant a les pistes o recorrent els carrers. Em sento molt orgullós com a pare que ells puguin ara, a través de la Gasol Foundation, contribuir que Sant Boi sigui una ciutat més preocupada pels hàbits saludables», ha assegurat Agustí Gasol, el pare dels dos populars germans.

 

Recomanacions personalitzades