El pianista del camp de refugiats de Yarmouk tocarà a Sant Boi

Aeham Ahmad oferirà un concert el pròxim cinc de març a l’Escola Municipal de Música Blai Net. 

Aeham Ahmad tocant el seu piano // ACP

Sant Boi de Llobregat acollirà un concert de l’home conegut com el pianista del camp de refugiats de Yarmouk. Concretament, Aeham Ahmad tocarà a la ciutat el pròxim cinc de març a l’Escola Municipal de Música Blai Net, segons ha informat l’Associació Catalana per la Pau (ACP) a través d’un comunicat.

Ahmad s’ha donat a conèixer a través de vídeos a les xarxes socials on toca el seu piano entre els edificis en runes del camp de refugiats de Yarmouk. El pianista sirià-palestí ha esdevingut un «símbol de resistència contra la barbàrie i la destrucció causada per la guerra», segons l’ACP.

El concert serà el pròxim dissabte cinc de març a les 12 hores. L’entrada per a l’esdeveniment es lliure tot i que s’hi podran fer donatius i tota la recaptació anirà destinada als fons assignats a la campanya d’acció humanitària amb les persones refugiades a Jordània i el Líban.

 

Recomanacions personalitzades