La música, protagonista de l’oci i solidaritat santboiana

Aquest cap de setmana, del 27 al 29 de gener, la música en serà la gran protagonista. El Trail Rock portarà solidaritat a Cal Ninyo, mentre que Les Muses acolliran al premiat grup Chet que compta amb dos santboians a les seves files. El diumenge, les activitats familiars posaran el colofó al cap de setmana.

1. Trail Rock solidari a Cal Ninyo

La Fundació Marianao organitza una vetllada solidària a ritme dels grups Tremenda, Apheiron i Sigma 6. La recaptació anirà íntegrament destinada a Oxfam Intermon, una ONG internacional que treballa per l’eradicació de la pobresa i la injustícia.

El Trail Rock tindrà lloc el divendres 27 de gener a Cal Ninyo a partir de les 21h. Les entrades valen 5 euros.

2. Chet es trobarà com a casa

El grup Chetsegon classificat del concurs musical Sona9, actuarà a Les Muses de Casablanca i es trobarà com a casa. I és que dos dels membres d’aquesta banda de pop, Toni Jiménez (veu i guitarra) i Oriol Fernández (teclats), són de Sant Boi. Per tercer any consecutiu, un grup amb denominació d’origen santboiana arriba a la final del concurs organitzat per la revista Enderrock.

El concert del grup de pop folk serà el dissabte 28 de gener a Les Muses, a les 21h. 

3. Teatre per a nadons al Casal de la Cope

El Casal de Ciutat Cooperativa acollirà una activitat singular. Marieta Marieta és teatre per a nadons i infants, de 0 a 3 anys, amb titelles, cançons i molta tendresa. La companyia Pampipipa assegura que l’espectacle transportarà també als pares a la seva infantesa.

L’espectacle serà al Casal de Ciutat Cooperativa el diumenge 29 de gener, a les 12h.

4. Excursió a la Creu de l’Aragall

El Centre Excursionista Sant Boi inicia les activitats del 2017, i aquest diumenge realitza una excursió a la Creu de l’Aragall, a Corbera de Llobregat. I no només de caminar va la cosa. Després, i com que ens trobem en l’època clau, es realitzarà una merescuda calçotada al restaurant Mas Sunyol.

L’excursió serà el diumenge 29, i cal inscripció prèvia per fer el pagament i conèixer els detalls de l’organització.

Recomanacions personalitzades