Cap de setmana de música, teatre i activitats de lectura pels més petits

Aquest cap de setmana del 20 al 22 de gener hi ha activitats per tots els públics i de diferent àmbit a Sant Boi. Els amants de la bona música tenen una cita amb Steven Munar a Les Muses, els pares i mares i els més petits podran llegir plegats a la Biblioteca Rubió i Balaguer, i a qui li agradi el bon teatre que agafi lloc a Can Massallera.

1. Pop-rock de primera amb Steven Munar

L’espai cultural Les Muses de Casablanca oferirà un concert que els amants de la bona música no poden deixar escapar. Steven Munar amb la guitarrista Patricia Serrano hi actuarà i interpretarà cançons del seu nou disc Time Traveller, i també repassarà cançons antigues i algunes del seu passat grup Tea Servants.

El concert és el divendres 20 de gener a les 21 hores a les Muses de Casablanca. L’entrada val 6€ (inclou consumició).

2. Lectura familiar a la biblioteca

La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer fa dues propostes pel dissabte per fomentar la lectura dels més petits i en família. Al matí, obre el laboratori de lectura amb la història de l’Armari de l’Olivia; i a la tarda el club de lectura infantil repassarà les aventures de «Matti i Sami a Finlàndia, la seva família, la pèrdua d’una casa i més coses que sabreu si llegiu aquesta història», ens animen des del centre.

El laboratori de lectura és el dissabte 21 de gener a les 11.30 hores i cal inscripció prèvia. El club de lectura és a les 17h.

3. Política i teràpia a Can Massallera

Arriba a Can Massallera una de les obres de més èxit de la temporada. Es tracta de L’Electe, on Roger Coma i Ramon Madaula interpreten un polític i el seu terapeuta, on ambdós amaguen part de les seves intencions reals en les seves trobades.

L’obra de teatre és el diumenge 22 de gener a les 19 hores a Can Massallera. L’entrada val de7 a 15€ (anticipada de 5 a 14€).

Recomanacions personalitzades