Les semifinals de Copa esperen a la Santboiana

L’equip de Sant Boi va derrotar al Complutense Cisneros als quarts de final de Copa del Rei, en un partit que va resoldre a la segona part amb un parcial de 18 a 0 que va deixar el rival sense reacció.

Instant d'una acció del partit // UE Santboiana

Instant d’una acció del partit // UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana es va classificar per a les semifinals de la Copa del Rei de rugbi després de derrotar al Complutense Cisneros al Baldiri Aleu 24-7 en una gran segona part. Va ser una eliminatòria igualada que es va resoldre després del descans amb un parcial de 18 a 0 per a l’equip de Lewis Williams. El rival per un lloc a la final serà l’Ordizia a casa.

En la primera part els santboians van realitzar una sortida fulgurant i es van avançar en el marcador amb un cop de càstig d’Albert Millán. Però els madrilenys van capgirar el resultat amb un assaig i la posterior transformació. Al descans es va arribar amb avantatge visitant 6-7. Després del pas pels vestidors el guió del partit va canviar completament. Els locals van sentenciar el partit amb dos assajos i dos cops de càstig en una segona meitat dominada pel degà.

El rival de l’equip de Sant Boi a la propera ronda de la Copa del Rei serà l’Ordizia al Baldiri Aleu el dissabte 4 de febrer. L’altra eliminatòria enfrontarà l’Alcobendas i El Salvador a Madrid. El cap de setmana vinent torna la Divisió d’Honor i la Santboiana visitarà el camp del Ciencias de Sevilla amb l’objectiu de tornar al camí de la victòria després de la derrota als minuts finals contra el Quesos Entrepinares.

Recomanacions personalitzades